Trance Academy Presents…Eddie Grant !

Trance Academy Presents Eddie Grant !

Eddie! 2017 zit er net op, tevreden over het afgelopen jaar?

Absoluut! Op muziekgebied kon ik geen beter jaar wensen. In Januari heb ik mijn eerste track gereleased, over de rest van het jaar nog 3 tracks inclusief een collab met Skydivemars. Die collab heeft de top 50 gehaald op Beatport. (En privé, ook een prima jaar hoor, haha)

Wat was voor jou DE plaat van 2017?

Als het telt.. de Above & Beyond “respray” van Gabriel & Dresden’s remix van No One On Earth, zo niet, dan zou ik er niet echt 1 kunnen kiezen.. Ik heb er wel een paar op mijn lijst en daarin vind ik wel een thema.. dus als je het niet erg vindt maak ik even een top 5:

1. Seven Lions & Jason Ross feat. Paul Meany – Higher Love (Grum Remix)
2. Dirty South feat. Rudy – First Time
3. Andrew Bayer & Ilan Bluestone (#BayerStone) – Destiny
4. Grum – Shout
5. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Northern Soul
En tsja.. als je een idee mocht hebben in wat voor stijl ik ga draaien op 2 Februari.. 😉

En uiteraard meteen de volgende vraag: Wat zijn de plannen voor 2018?

Zoals ze zeggen: “…en door!” Ik wil meer tracks uitbrengen, maar vooral weer vaker optreden, en ook vooruitgang boeken met TripleM Artists, mijn artist agency & record label waarvoor ik eind Januari een radio show in de lucht ga brengen. Daarover binnenkort meer nieuws op de Facebook pagina 😉

Heb je DJ’s waarvan je, naast jezelf, heel veel van verwacht in 2018?

Oh jazeker! Er zijn twee DJ’s die ik zelf in de gaten ga houden. Ze hebben allebei een release gehad op mijn label (en 1 ervan is mijn A&R).. dat zijn Mehdi Bey en Moonstruck.

Je bent ook actief met TripleM Agency, waarvoor kunnen de Trance Talents bij jou terecht?

Ja, TripleM Agency is niet zo verschillend van Trance Academy/Above All Records. Het is vooral een kans voor nieuwe, onbekende artiesten om hun muziek een platform te geven om het in de wereld te helpen en de eerste stap te zetten op weg naar grotere en betere dingen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *